Produkter
gløgg
Alle Frøken Lybæks gløgg produkter er produceret i Danmark.
Klassisk Rødvinsgløgg
- En klassisk rødvinsbaseret gløgg smagt til med koncentreret solbærsaft og julens klassiske krydderier.
Klassisk Hvidvinsgløgg
- En klassisk hvidvinsbaseret gløgg smagt til med koncentreret æblesaft og julens krydderier.
Solbærgløgg – Alkoholfri
- En rund og mild solbærgløgg uden alkohol, baseret på solbærsaft fra koncentrat og koncentreret appelsinsaft, smagt til med julens krydderier.
Æble Gløgg – Alkoholfri
- En rund og mild æblegløgg uden alkohol, baseret på æblesaft fra koncentrat og koncentreret rønnebærsaft, smagt til med julens krydderier.
Sirup
Alle Frøken Lybæks sirupper er produceret i Danmark og er helt uden aromaer eller e-numre.
Vanilje sirup
- Denne variant med ægte vaniljekorn smager fremragende på pandekager eller is, ligesom den er meget anvendelig til morgenmadsprodukter, og i kold eller varm kaffe.
Mørk Karamelsirup
- Mørk karamelsirup fra Frøken Lybæk har fine, mørke karamelnoter. Ligesom vanilje-siruppen, smager den fremragende på pandekager eller is, ligesom den er meget anvendelig til morgenmadsprodukter, og i kold eller varm kaffe.
Jordbær sirup
- Denne variant med søde jordbær smager fremragende på pandekager eller is, ligesom den er meget anvendelig til morgenmadsprodukter, eller i cocktails.
Citron/Hyldeblomst sirup
- Denne variant med citron og hyldeblomst smager fremragende på pandekager eller is, ligesom den er meget anvendelig til morgenmadsprodukter, eller i cocktails.
Trifili
ÆBLE TRIFILI
Frøken Lybæk har gjort det legende let for dig at kreere dessert på få minutter. Trifli er en jo en gammel klassiker som igen begynder at vinde ind på menukort rundt omkring på restauranterne og i brasserierne.
Vi har ristet crumblen nænsom og lavet triflien-kompotten for dig.
Du skal blot finde fire flotte glas og piske lidt fløde. Anret derefter skiftevis i lag trifli, crumble og fløde.
Gentag og pynt evt. med lidt mynte på toppen.
Du kan også skifte fløde ud med creme fraice, is eller måske skyr.
JORRDBÆR/RABARBER TRIFILI
Frøken Lybæk har gjort det legende let for dig at kreere dessert på få minutter. Trifli er en jo en gammel klassiker som igen begynder at vinde ind på menukort rundt omkring på restauranterne og i brasserierne.
Vi har ristet crumblen nænsom og lavet triflien-kompotten for dig.
Du skal blot finde fire flotte glas og piske lidt fløde. Anret derefter skiftevis i lag trifli, crumble og fløde.
Gentag og pynt evt. med lidt mynte på toppen.
Du kan også skifte fløde ud med creme fraice, is eller måske skyr.
LUKSUS SUKKERBLANDING
SUKKERBLANDING
En blanding af flotte stykker af hhv. rørsukker, hvid- og brun kandis.
Udover at de er smukke og dekorative på kaffebordet, så smager de fremragende i fx kaffe eller te.